Interiör

Mix og match steiner

av Etta Blanck

Publicerad

Å blande ulike typer stein skaper et lekent uttrykk

Vi elsker alle steinene våre, og noen ganger er det vanskelig å velge bare én. Da kan en blanding av flere ulike typer stein være et alternativ. Å blande ulike steiner skaper et livlig og lekent uttrykk som er både nyskapende og klassisk.

En av de mest tradisjonelle kombinasjonene av stein er selvfølgelig det hvite og svarte rutemønsteret. For et slikt mønster anbefaler vi vår lyse Ekeberg marmor kombinert med vår svarte Jämtland kalkstein. Etter det er det egentlig bare fantasien som setter en stopper. Vi synes jo flere steintyper, jo morsommere er blandingen.

Bad designet av Hám Interiors. Slipt lys Ekeberg, svart Jämtland kalkstein.

Hvis du leter etter noe som ligner på designet nedenfor, passer vår svarte Jämtland kalkstein godt sammen med rød Öland kalkstein i diamantslipt eller slipt finish.

Svart Jämtland kalkstein, diamantslipt rød Öland kalkstein.

Sjakkbrettmønster kan selvsagt også lages med andre steiner enn Ekebergmarmor og Jämtlandskalkstein. En kombinasjon av slipt Borghamn kalkstein gråbrun og Rosenthal Sandbeige fungerer veldig bra.

Bad designet av Ausland Interiors. Slipt Borghamn kalkstein gråbrun, Rosenthal Sandbeige.

Eller hvorfor ikke vår norske Fauske marmor gråblå i kombinasjon med vår lyse Ekeberg marmor? For å lage din egen blanding av våre steintyper anbefaler vi å kjøpe steinprøver og teste deg selv.

Bad designet av Hám Interiors. Fauske marmor gråblå, lys Ekeberg marmor.

Publicerad