Våre showroom

Vi ønsker alle våre kunder velkommen til å besøke et av våre showroom. Vi tilbyr forhåndsbestilte og drop-in besøk hvor vi ønsker å gi inspirasjon og et bedre innblikk i vårt sortiment, bærekraft og design.

I våre showroom er alle steiner i større format. Vi har også material- og fargeprøver slik at du kan teste ulike kombinasjoner og føle deg tryggere på valget ditt.

Vårt showroom ligger på Chamottevägen 4, Gustavsberg i Stockholms skjærgård. Her vil du bli tatt imot av interiørarkitekt Rebecka Haymoz, som vil hjelpe deg med materialvalg og romplanlegging. Bestill ditt besøk her!

Nyhet! Östersjösten Studio har åpnet!


Et kreativt og profesjonelt studio der vi blander funksjonalitet med estetikk i hvert design. Vårt hovedfokus er å skape vakre bad, men vi kan også hjelpe deg med å designe alle rom, både inne og ute, med stein. Vi jobber tett med våre kunder for å skape en fantastisk design, og vi hjelper med alt fra plantegninger og 3D-visualiseringer til valg av materialer og annen interiør. Vi er dedikert til vår lidenskap for materialer og design, og vi er stolte av å kunne levere velbalanserte rom som etterlater varige inntrykk.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss en e-post til studio@ostersjosten.se.