Kundeservice

Har du spørsmål angående bestillingen eller leveransen din, ta gjerne kontakt med oss på  support@ostersjosten.se

Betaling

Betaling skjer via Klarna. Du kan velge å betale med kort, betale direkte til Klarna eller faktura. I tillegg kan du velge delbetaling.

Frakt

Våre fraktpriser er 2.100 nok til hele Norge, uavhengig av vekt og postnummer.

Leveringstiden for lagerprodukter er 3-5 dager. For bestillinger direkte fra fabrikken, er leveransetiden mellom 3 og 8 uker.

Når du mottar et tilbud på varene fra oss, får du også oppgitt nøyaktig leveransetid.

Skader og feilaktig levering

Vi tar ansvar for skader under levering. Er noe i bestillingen din skadet, ber vi deg dokumentere dette og melde fra til leveringsbudet. Dersom skadene på produktene eller emballasjen oppdages ved leveranse, skal dette noteres på leveringsbudets fraktseddel ved signering. Kontakt oss deretter på support@ostersjosten.se.

Angrerett

Som kunde har du 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar varen. Du må ikke oppgi noe grunn. Dersom du angrer på kjøpet, står du selv for kostnad og bestilling av returfrakten.

Dette gjelder ikke spesialbestillinger for gulv- og veggfliser eller ved bestilling av vinduskarmer og topper.

Du har alltid rett til å kontrollere varene før du bestemmer deg for å returnere dem til oss. Varene skal kontrolleres med varsomhet og returneres til oss i samme stand som du mottok dem. Varene skal helst returneres i originalemballasjen, dersom du fortsatt har den. I etterkant kan vi kreve betalt for eventuelle skader, mangler eller feil i forbindelse med returneringen av varene.

Ved retur står du som kunde ansvarlig for eventuelle skader under frakt.

Personopplysninger

Din integritet er viktig for oss og vi kommer aldri til å selge, leie ut eller gi bort informasjon om deg (navn, adresse, e-postadresse osv.) til en tredjepart. Vi følger følgende prinsipper for personvern:

Informasjonen benyttes kun for å gi deg best mulig kjøpsopplevelse. All informasjon behandles konfidensielt og behandles i henhold til personvernloven. 

Når du legger inn en bestilling hos oss, spør vi om personlig informasjon som f.eks. navn, epost- og leveranseadresse samt betalingsinformasjon (som kredittkortnummer, utløpsdato og CVC). Vi bruker denne informasjonen for å kunne opprette faktura og gjennomføre bestillingen. Dersom vi har problemer med å behandle en bestilling, bruker vi informasjonen for å kontakte deg. Telefonnummeret ditt trenger vi også i forbindelse med frakt og levering.

Du kan alltid kontakte kundeservice på support@ostersjosten.se og få oversikt over hvilken informasjon vi har om deg og hvordan den brukes av Östersjösten.

Vi benytter en tredjepart (f.eks. Google Analytics) for å analysere hva våre besøkende gjør på nettsiden vår. Vi forbeholder oss retten til å endre denne sikkerhetspolicyen når som helst, så hold deg gjerne oppdatert.

Norska
Norska