Hjemme hos

Hos Line Borella i København

av Etta Blanck

Publicerad

Jeg er PR-sjef på MENU og jeg bor i Nørrebro i København sammen med kjæresten min og våre fire barn som er her annenhver uke. Jeg elsker både atmosfæren i området og nærheten til grøntarealer, restauranter og kontoret. Vi har dessuten tilgang til en takterrasse med hage som forsyner oss med ferske grønnsaker om sommeren. Jeg interesserer meg for hagearbeid og interiørdesign, men også mange andre ting. Vi renoverte nylig badet vårt. Det gikk fra å være 1,5 m2 til 4,5 m2, og har nå fått mye oppbevaringsplass og innebygd vaskemaskin og tørketrommel.

Hvorfor valgte du å bruke vår gotlandske kalkstein Norrvange?

Kjæresten min fant Östersjösten på Instagram, og siden vi da var midt i prosessen med å designe det nye badet, delte han det med meg og jeg likte umiddelbart det jeg så. Jeg prøvde å bestille en vareprøve, men på den tiden sendte dere ikke pakker til Danmark. Jeg kontaktet Deniz som informerte meg om de forskjellige steinene. Rett før vi skulle legge inn bestillingen, fikk jeg se Norrvange kalkstein fra Gotland, som da var ny i sortimentet deres. I siste minutt endret vi mening og bestilte mattslipt Norrvange.

Hvordan forberedte du deg og hva tenkte du før renoveringen av badet?

Siden jeg jobber i et designbyrå, er jeg vant til prosessen med å lage forskjellige rom. Både i det virkelige livet og for fotografier. Det at jeg har jobbet så lenge i bransjen har fått meg til å forstå hvor lei jeg blir av ikke-klassiske/rene/naturlige bakgrunner i hjemmet mitt. Derfor visste jeg at naturstein, bronsert messing, rustfritt stål, tre og rolige basisfarger skulle være grunnelementene på baderommet.

Vi ville skape en varm og imøtekommende stemning, for siden å tilføre farger med detaljer som håndklær og kunst. Ettersom hele renoveringen var som et puslespill, ville vi bruke hver eneste millimeter, men samtidig få rommet til å føles så stort som mulig. Noe jeg aldri har tenkt på før er hvor enkelt man kan kombinere forskjellige metaller på badet – kraner, dørhåndtak, toalettbørste, spyleknapp, lamper mm. Vi endte faktisk opp med fire forskjellige metaller. Jeg elsker hvordan kalksteinen fungerer på gulvet og i dusjen, samt hvordan den matcher eikeskapene og veggfargen. Men jeg vil gjerne legge til litt rosa eller noe gult.

Publicerad