Intervju

C.H.A Spatial Studio

av Etta Blanck

Publicerad

Fortell oss litt om deg selv og C.H.A Spatial Studio

Etter en tid i interiørbransjen både i utlandet og i Stockholm tok jeg steget til å starte C.H.A Spatial Studio. Med bakgrunn fra prosjektledelse, kunstvitenskap, interiørarkitektur og design, var ambisjonen å skape et selskap hvor fokus er på å hjelpe kundene gjennom hele prosessen. Fra første idé eller visjon til ferdigstilt bolig og overlevering. Vi samarbeider med de beste innen deres håndverk og skaper miljøer som er unikt designet for hver kunde.

Anna Hagman, grundare og creative director C.H.A Spatial Studio. Projekt Villa H.

Hva er din filosofi og prinsipper angående arbeidet ditt?

Ambisjonen er å skape en romslighet som inviterer til ro og hvor kreativiteten kan ta sin plass. Naturmaterialer som definerer tidløshet, enkelhet og klarhet og hvor hentede kunstobjekter kan finne sted, skaper en god blanding mellom kontemplasjon og det interessante. Hvert prosjekt er unikt i sin utforming og jeg dedikerer tid til å finne den perfekte blandingen mellom godt planlagte kvadratmeter, solide tidløse materialer og spennende og iøynefallende objekter som sammen skaper økt trivsel.

Hva inspirerer deg?

Jeg er inspirert av byer og mennesker, kunst, mote og håndverk.

Hvilke trender ser du innen interiør og design?

Kontinuerlig interesse for resirkulering og lokalt håndverk vil fortsette. Enda mer individualitet, du våger å utøve stilen din, prøve nye farger, nye tekstiler med mønstre og så videre.

Villa H: Hva var kundens ønsker og hva var tankene bak ditt designkonsept for dette huset?

Ønsket var rene, minimalistiske overflater. Vi ønsket å bruke noen få solide materialer som gikk igjen i alle rom for et enhetlig tidløst uttrykk. Volumer, stor takhøyde, spennende vinkler og store mengder lys. Vi studerte solens gang for å plassere huset og lysinntakene så fordelaktig som mulig.

Hva var utfordringene i dette prosjektet?

Dette prosjektet var krevende på grunn av størrelsen på eiendommen. Det er mange forskjellige beslutninger som skal tas for et bygg som dette, hvorav de fleste inkluderte teknisk kompliserte problemstillinger. Men til slutt fant vi riktig system og riktig materiale å jobbe med.

Sist: noe spennende du jobber med akkurat nå? Vi redesigner en villa i Melbourne sentrum og har et par etasjer i Stockholm som vi jobber med for tiden.

Villa H. Slipt Lindanäs i varierende fallende lengder.

Publicerad