Intervju

I atelieret med Katrin Bååth

av Etta Blanck

Publicerad

Hvem er Katrin Bååth?

Jeg liker å skape ting og får aldri nok av nye prosjekter og ideer. Jeg har vært frilanser i nesten åtte år som art director, creative director, stylist og arrangementsansvarlig, og har i ett og et halvt år drevet mitt eget atelier i Tändsticksområdet i Jönköping.

Kan du fortelle litt om atelieret?

Atelieret er et kreativt sted, et showroom, en vintage- og interiørbutikk, et galleri, et sted for arrangementer, workshops, forelesninger og et sted å treffes. Det er himmelrike på jord. Her kan jeg sammenfatte ideer, kreativitet og mennesker i en salig blanding.

Hva tenker du om materialer og design? Hvorfor valgte du vår Lindanäs-kalkstein som gulv i atelieret ditt?

Når det gjelder materiale og design er jeg alltid på utkikk etter helheten. Og litt av mantraet mitt er å legge vekt på detaljer i alle ting. Så det å velge riktig gulv var utrolig viktig for meg, og det tok meg nesten tre måneder før jeg fant det rette. Jeg elsker naturlige materialer og falt pladask da jeg fant Östersjösten og Deniz tipset meg om steinplatene i slipt Lindanäs. De passer perfekt i atelieret mitt. Jeg valgte slipt Lindanäs i fallende lengder, og det passer utrolig godt inn i stilen min. Fargen og nyansen gir meg også stor frihet til å forandre det øvrige interiøret og stilen, noe som er veldig viktig for meg.

Jeg er fremdeles like fornøyd med valget mitt. Det er selvfølgelig veldig vakkert, men i tillegg passer steinen altså perfekt på et offentlig sted og er veldig enkel å holde ren.

Slipt Lindanäs 30 cm fallende fra 929 nok.

Publicerad

Norska
Norska